Ga naar inhoud

Algemene contactgegevens

Centraal Secretariaat

Scheppersstraat 9
2200 Herentals
T. 014 24 85 20 - F. 014 23 25 42 - scheppersstraat@kosh.be

N/B


Nieuwtjes           


Facebookpagina Campus Scheppersstraat

Volg het wel en wee van campus Scheppersstraat op Facebook.

Enkele afdelingen hebben een eigen facebookpagina:


Uitslag Tombola kOsh campus Scheppersstraat

Uitslag Tombola 2016-2017

Uitslag in PDF-formaat 

Afhalen prijzen: alle werkdagen tot 30 september 2017 van 9u tot 12u en van 13u tot 17u (uitgezonderd tussen 8 juli en 16 augustus)


 Galabal en proclamatie

Traditioneel eindigde het schooljaar voor de eindjaren met een galabal (26 juni) en de officiële proclamatie (28juni).

Daar de groepen dit schooljaar te groot zijn, gebeurt de proclamatie in 3 delen:

ijdens de proclamatie mochten we weer met trots enkele getuigenissen van de afsturende leerlingen aanhoren.

Tevens werden enkele foto's gemaakt. Door te klikken op de betrokken afdeling, wordt een verbinding gemaakt met een bestand. Genieten maar.     


4PDM en 4PDMT in de Moezelstreek

4PDM en 4PDMT hebben op 8 en 9 juni een tweedaagse naar Kesten, een stadje in de Moezelstreek. Een wijndorpje met mooi gerestaureerde huizen, de Sauerbrunnen, het Himmeroder Hof en tal van andere bezienswaardigheden... Viel Spass in Deutschland!! Dit alles in het kader van een meerdaagse activiteit van volgend schooljaar.

        


Trektocht

6CV, 6HB, 6KI, 6LC en 6TG zijn woensdag 7 juni vertrokken op driedaagse naar de Ardennen. Een prachtige en intense afsluiter van hun 6de jaar!

               


3PDM en 3PDMT in en met de natuur

3PDM en 3PDMT genoten dinsdag 6 juni van een dagje natuur met een bezoekje aan de geitenboerderij Polle en boomkwekerij Hoebenschot in Lichtaart. Het werd een leerrijke dag.

  

 


Voetbalwedstrijd leerlingen - leerkrachten

Een topmatch... gespeeld door een dreamteam van leerkrachten tegen een topploeg van onze leerlingen... 2 helften van 35 minuten .... vol spanning en sensatie.... gaan voor elke bal... met fairplay en respect voor elkaar... Wie wint???? 

En de winnaars zijn bekend: ONZE LEERLINGENPLOEG! 🎉Eindstand penalty's: 5-4. Een dikke proficiat!! Ook een warme schouderklop voor de leerkrachten die zich helemaal gesmeten hebben.

     

👍

 


6SV bezoekt La Nostra Vita

6SV bracht vandaag een bezoek aan La Nostra Vita, een sauna- en welnesscomplex, waar ze kennismaakten met allerlei behandelingen en sauna's.


GO de 3master op bezoek

In het kader van het thema 'Verzorging van je lichaam' kwamen de leerlingen van het autiklasje van de Driemaster uit Kasterlee op bezoek bij onze kapsters-in-spé van 3HZ. Het was voor hen een grote stap om in het kapsalon hun handen en haren te laten verzorgen. Ze kregen ook een kleine workshop, o.a. vlechten en haarrollers en permers op een oefenhoofd plaatsen onder het toezicht van onze leerlingen. Een knap initiatief en een geslaagde voormiddag!

Met dank aan GO de 3master - campus Kasterlee 1

                        


Stem voor STEM: debat over onderwijs en maatschappij

  Op zondag 21 mei 2017 om 17u in de Lakenhal van Herentals zoeken leerlingen-studenten,het lokale onderwijs en ondernemers antwoorden op de uitdagingen van technologie in het onderwijs en in de maatschappij. Dit alles in een pittig debat.

Meer info:

 


Snuffelen op campus SCH

Op maandag 24 april kwamen de tweedejaars van campus Ieperstraat 'snuffelen'. Ze kregen een hele waaier aan studierichtingen voorgesteld en mochten ook al wat uittesten. Een leerrijke en geslaagde dag!

Enkele sfeerfoto's:

  

                                              

 


3BE en 3HZ naar het Gallo-Romeins museum

3BE en 3HZ vergeleken de schoonheid van vroeger met die van nu tijdens hun bezoek aan de tentoonstelling 'Timeless Beauty' in het Gallo-Romeins Museum. Nadien bezichtigen ze ook de mooie stad Tongeren.Een foto-verslag van de uitstap van 3BE en 3HZ naar het Gallo-Romeins Museum in Tongeren kan je bewonderen op de facebookpagina. Timeless beauty in woord en daad!


Geslaagd robotkamp

Een geslaagd einde van het robotkamp 2017! Een dikke proficiat aan alle deelnemers en leerkrachten die deze editie tot een succes maakten! 

                                       

    

Kijk zeker ook eens naar de foto's op de school facebook pagina en op de website van Nnieuws.be


4BE meets ziekenzorg

De eerste keer een handverzorging uitvoeren op modellen van buitenaf werd goed onthaald. De leerlingen  hadden heel tevreden klanten! Een welgemeende dank-je-wel aan de vrijwillige modellen.  

     


6TSO: multireligieuze dag

6TSO werd ondergedompeld in een multireligieuze bad in Antwerpen: ze bezochten het Tibetaans Instituut (Schoten), een Turkse moskee (Antwerpen Noord) en doen een zoektocht in de Joodse wijk ( stationsbuurt). Zij geloven er alvast in! 

       


Geslaagde ontharingsmarathon van 5 en 6 SV

De opleiding schoonheidsverzorging zit in Vlaanderen in de lift.  Wellness- en beautycentra groeien succesvol. kOsh campus Scheppersstraat 5e en 6e jaar schoonheidsverzorging organiseerde dinsdag een geslaagde ontharingsmarathon van non-stop 12 uur voor een gemengd publiek.

Meer info en sfeerbeelden op NNieuws.


Inkomen in de levensgeschiedenis

5VZa+b werkten een hele week rond het thema 'inkomen in de levensgeschiedenis'. Zo leerden ze veel over de leefwijze vroeger, bezochten ze Bokrijk en Klein Scherpenheuvel en praatten ze met senioren over hun geschiedenis.

                       


Op school gebleven

Naast al die buitenlandse reizen zou je bijna vergeten dat er op school ook nog gewerkt wordt. In de keuken van Mevr. De Vocht zijn de leerlingen hard aan het werk!

         

 


Drongen: 6 SV

De leerlingen van 6SV zitten ook niet stil: ze maken hun eigen producten met aromatherapie en ze brachten een bezoek aan Jojobacare in Drongen.

               


Amsterdam: 7 TBZ en 7KZ

Amsterdam! 7TBZ en 7KZ hebben het helemaal naar hun zin. Asjemenou, hartstikke leuk zeg!

Toffe leerkrachten die op stap zijn met TOPleerlingen! 

                       

7TBZ op bezoek in het Begijnhof in Amsterdam. Je zou voor minder heilig worden!

                                              

Op de Dam
in Amsterdam, 
bij het kleinste huis van de stad 
en ook nog Madame Tussauds, het is me wat!

                   


Boedapest: 7 HS

De dames van 7HS genieten ook met volle teugen van het mooie Boedapest!

                                                   

 


Münchenreis

6BW, 6IW, 6EE en 6EM trekken van zondag 26/03 tot vrijdag 31/3 door München op zoek naar bezienswaardigheden. 

Zondagavond werd de mooie stad een eerste verkend met als afsluiter een bezoek aan een van de vele "Keller" of "Stube".

                  

Maandag op het programma: Het Deutsches Museum (het Duits Museum van Meesterwerken van de Techniek en Wetenschap) en de Bavaria Studios. Het was een echte 'Sturm der liebe'-ervaring 

                     

                                                      

Volgende update uit München: de leerlingen wandelden dinsdag heel de stad door met behulp van de fotozoektocht: het Olympia Park met bijhorende toren, BMW Welt, Residenz, Mariënsaule en Königsplaz. Sehr schön!

  

De 'heimwee' ;) wordt dinsdagavond verdreven in het Hofbräuhaus en met een avondwandeling langs kleurrijke figuren.

                                               

Onze München-reizigers bestudeerden woensdag heel wat exotische dieren in de Zoo, bezochten de Allianz Arena (thuishaven van FC Bayern München) en 'speelden' zelfs een wedstrijd Bayern 6EE/6IW - Bayern 6EM/6BW! Eindstand onbeslist.

   

 


Peel-offmaskers

De leerlingen van 4Bio-Esthetiek oefenden op de peel-offmaskers van Dr. Renaud. Het oranje kleurtje is de carotte-lijn, de roze noemt men de framboise-lijn. Een echt hydraterend bad voor de huid, zeggen onze 4BE'ers! 

                                                                          


Opleiding lagetechnieken

De leerlingen van de 3de graad Mechanische vormgevingstechnieken leerden weer heel wat bij op de meerdagse cursus lagertechnieken bij Anttec. Meer info en foto's op hun eigen webpagina

                                            


Startersdagen bij Coach

Het 7de specialisatiejaar Haarstilist (7HS) bereidt zich voor op het echte werk met de startersdagen bij Coach: spreken met ervaren kappers, met een jonge starter die net zelfstandig geworden is, kennismaken met producten en technieken en zelfs korte informatieve seminaries volgen. Genoeg stof dus om leerlingen warm te maken voor de stap van de schoolbanken naar de arbeidsmarkt!

                               


Ontstressen

De leerlingen van het 7de specialisatiejaar Thuis- en bejaardenhulp/Zorgkundige (7TBZ) bestudeerden de gevolgen van stress en burn-outs. Pfff, daar moet een mens toch ook zelf van ontstressen.

                                


Ontharingsmarathon met 6 schoonheidsverzorging

De opleiding schoonheidsverzorging zit in Vlaanderen in de lift. Ook bij kOsh campus Scheppersstraat.

De schoonheidsverzorgende voert een cosmetische handeling uit met als doel het lichaam mooier te maken en staat in voor lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, manicure, pedicure, massage, ontharing en make-up.

Het 6de jaar schoonheidsverzorging organiseert op dinsdag 18 april tussen 9u en 21u een denderende ontharingsmarathon wat extra middelen te bezorgen.  Alles kan, niks moet : borstkas, rug, benen, armen, kin, wenkbrauwen, oksels. 

Iedereen is welkom, wel graag vooraf reserveren op 0478-318680, want de plaatsen zijn beperkt.

Een ontharingsmarathon voor het goede doel.  Dat vind je niet al te vaak in de Kempen...

(NNIeuws - Guy Verellen)

    


Reanimatietechniek

Samen met "minipop" volgdende leerkrachten LO van kOsh een bijscholing reanimatie. Ze ontvingen van minipop 30 dummies waarop alle leerlingen van de 3de graad binnenkort de basis van reanimatie zullen leren.

                            


Oversteek amfibiën

 

Dinsdag 21/02 hebben de leerlingen van 5NGW in samenwerking met Natuurpunt 357 amfibiën overgezet aan de Snepkensvijver in Herentals. Voor mee details en foto's verwijzen we naar de nieuwe facebookpagina van de afdeling tuinbouw.

                                                         


6 Haarzorg bezoekt kappersbeurs

De leerlingen van 6HZ kijken op maandag hun ogen uit tijdens hun bezoek aan deze kappersbeurs!


Bio-estethiek (BE) meets organisatiehulp (OH)

De leerlingen van 5 en 6 OH maken kennis met een nagel- en handverzorging. Ze moeten eigenlijk tijdens hun stage in een rusthuis de ouderen kunnen entertainen met bv. een hand- en armmassage Vandaar dit richtingsoverschrijdend projectje. Voor de leerlingen van 3BE is het de eerste keer werken op modellen. Stress alom ... De leerlingen van OH waren zo tevreden dat zij de leerlingen van BE trakteerden met lekkere pannenkoeken!

                                   


Broederlijk delen: solidair ontbijt

De week van 6 maart krijgen de leerlingen van campus SCH een SOLIDAIR ONTBIJT, dit in het kader van“Broederlijk Delen”. We benadrukken graag onze verbondenheid met de wereld, ons ‘wereldburgerschap’. Het wordt een ‘maal met een verhaal’,met fair trade producten voor iedereen!

                              


Wiskundeolympiade

Op 13 januari namen de leerlingen van 2de en 3de graad BW en IW van campus SCH deel aan de Vlaamse Wiskunde Olympiade. Zes van hen behoren tot de top 10 % van de bijna 24000 deelnemers, dat zijn Bram Van Gorp en Lotte Van Gestel (4BW), Dries Avondts (4IW), Kaemon Dufour (5IW), Kobe Van de Water en Lucas Van den Schoor (6IW).  Samen met 6 leerlingen van Campus Collegestraat wagen zij zich woensdag 8 maart aan de 2de ronde, die doorgaat in Antwerpen.  

We wensen hen veel succes! Wordt vervolgd.


Gezondheidsbeurs 6VZ

De leerlingen van 6 Verzorging hebben al heel wat leerstof én ervaring opgedaan. Zij hebben dit getoond met een prachtig opgestelde 'Gezondheidsbeurs'! Iedereen was welkom om een kijkje te komen nemen in de 'loft' in Blok O.

               


                                          


Beloftevolle Hovenier

Op woensdag 22 februari vindt op COOVI Secundair Onderwijs (Anderlecht) de preselectie van de wedstrijd "Beloftevolle Hovenier 2017" plaats. Leerlingen uit tuinbouwafdelingen van verschillende Land- en tuinbouwscholen uit Vlaanderen ijveren voor de titel. Voor campus SCH zullen Jorne Claes, Yannick Boeckxtaens en Brent Van Doninck aan de wedstrijd deelnemen. (meer uitleg)


Young Hairdressers Trophy

Enkele leerlingen van 6HZ nemen op maandag 20 februari deel aan de jaarlijkse nationale Young Haidressers Trophy  in Schelle. De wedstrijd is onderverdeeld in vier categorieën: Mens's Trophy, Styling Trophy, Avant-garde Trophy en Young Color Trophy.

Een dikke proficiat voor Jill Verbraecken! Hij behaalde de 3de prijs Men's Trophy en de 2de plaats Color Trophy Men.

Ook de andere deelnemers, Megan-Lori Declercq, Ebru Teke en Jana Berckvens, hebben een verdienstelijke prestatie neergezet.


Neonparty

Op vrijdag 17 februari organiseerde leerlingenraad van de 3de graad een spetterende Neonparty in zaal ’t Hof, dit voor de allereerste keer. Daan van 6OH zorgde voor vele lichteffecten en degelijk geluid. 6 DJ’s stonden garant voor een goeie sfeer! Het werd een lange nacht. 

 

Alle opbrengsten gaan naar “To Walk Again”! Op de facebookpagina kan je heel wat sfeerbeelden terugvinden.


Valentijnactie

Valentijn op campus Scheppersstraat is .... rozen uitdelen voor het goede doel "To Walk Again". In het kader van de warmste week werden rozen gekocht en uitgedeeld aan ??. De opbrengst gaat integraal naar de "Warmste Week".

                   


Vluchtelingenproblematiek

De 4de jaren worden maandag 13 februari op komische, maar ook zeer nadrukkelijke wijze met hun neus op de vluchtelingenproblematiek geduwd. Met Bert Gabriëls als spreker kan dit niet misgaan.

 


5 en 6 SV scholen zich bij

Op 7 februari kregen de leerlingen weer heel wat informatie rond de morfologie van de wenkbrauw. Het worden echte schoonheidsspecialisten.

       


Lasafdeling op locatie

 • 6de jaar Lassen-constructie (6LC) volgt een 3-daagse opleiding bij VDAB: "lassen van stukken" voor het behalen van een lascertificaat. Onze lassers weten van aanpakken! Ze hebben heel wat bijgeleerd bij VDAB.

                                                         

 • 7de jaar Pijpfitten-lassen-monteren (7PLM)volgt een 5-daagse opleiding tot flensmonteur bij Pipe Tech Academy & Alliance te Sint-Niklaas.Na 2 dagen zijn alle leerlingen geslaagd voor het het theoretisch examen "flensmonteur".
  • Daarna volgen drie dagen praktijk.
  • Resultaat: Iedereen van 7PLM heeft het diploma flensmonteur behaald.

                                                     

 • Op 30 januari bezochten 6LC en 7PLM BP in Geel. Zoals de foto aangeeft, veiligheid eerst.

                              

 


 Opleiding 3de graad MT

De 3de graad Mechanische vormgevingstechnieken volgen een 8-daagse opleiding "draaien en frezen" bij VDAB. Ze konden werken met de geweldig precieze Weiler E35 en de DMG mori draaibank met aangedreven gereedschappen. Een staaltje van vakmanschap (meer foto's op onze facebookpagina).

                      


Succesvolle eetdagen

                                 

Meer dan 450 gasten genoten tijdens het weekend van 4 februari van de culinaire kunsten, gebracht door het personeel van campus Scheppersstraat. Vol lof werd er gesproken over het eten, de bediening en het gezellig kader. Directie en de werkgroep "eetdagen" blikken tevreden terug en danken alle collega's die een steentje (of kassei) hebben bijgedragen aan dit succes. Qua teambuilding kan dit tellen. Tevens een extra dankwoord aan enkele kinderen van collega's, de onderhoudsploeg en de leden van de ouderraad. Zonder al die bereidwillige handen was het nooit gelukt. In een opperbeste sfeer - en met het nodige  gelach werd veel werk verzet.

De opbrengst komt goed van pas en zal worden besteed aan de verdere uitbouw van de ICT-infrastructuur.


 Verkeerseducatie op campus SCH

 

Voor de 3de, 4de en 5de jaars beginnen vanaf 6 februari de Vlaamse Verkeersweken. Dode hoeken, gevaren op de weg herkennen en ons mobibrein trainen, we doen het allemaal.

                                                             

                              


In Kinderzorg wordt heel wat creativiteit verwacht van de leerlingen. In de les 

Expressie maakte 7KZ deze prachtige theaterpoppen, helemaal "from scratch"!


kOsh Warmste Week

Omdat we als kOSh elke (oud-) leerling een warm hart toedragen en hen willen ondersteunen! Speciaal voor Jolien Van Loy en To Walk Again!

Van 9 tot 17 februari organiseert kOsh-secundair voor het eerst de "Warmste Week". Die week vindt er op elke campus een activiteit (bijvoorbeeld hotdogverkoop) plaats ten voordele van 'To Walk again'. (klik voor meer info


Drugpreventie

De 3de jaars werkten aan hun weerbaarheid tegen drugs. Hoe help ik een vriend in nood?

 


Gedichtendag

Donderdag 26 januari begint de week van de poëzie. Het thema voor dit jaar is HUMOR. 

                                                  


   Wiskunde olympiade

   De leerlingen van het 3de, 4de, 5de en 6de jaar BW/IW/EE/EM gaan de uitdaging aan. We wensen        hen veel succes.


Salon haartooi en schoonheidsverzorging

Wist je dat je in de richting Haartooi terecht kan om je kapsel te laten schitteren?

Kijk op de facebookpagina voor foto's. 

Kijk hier wanneer de leerlingen van het 6de jaar het salon openhouden of op deze pagina om de openingsuren van het salon van de 7des te weten. 

Ook de leerlingen van de richting Schoonheidsverzorging staan klaar om u eens goed te verwennen. Meer informatie vind je hier.


Agriflanders

Het 3de en 4de jaar Plant-, dier- en milieutechnieken en Plant, dier en milieu bezoekt Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs. De leerlingen weten niet we eerst zien bij al die mechanische hoogstandjes.


Cera Award voor oud-leerlingen SCH

Trots melden we dat de EM-oud-leerlingen Mikail Altmiskara en Remco Pleysier tijdens hun bacheloropleiding elektromechanica  met hun "automatisch schommelbed voor mensen met dementie" de Cera Award in de wacht wisten te slepen.

Van Thomas More ontvingen we een mooie foto van de gelukkige leerlingen en een korte toelichting. "Op vraag van het zorgtechnisch lab de Spiegeling uit Turnhout creëerden ze een schommelbed dat mogelijk soelaas kan bieden aan deze kwetsbare mensen. Ze overuigden de jury met hun inzet, enthousiasme en communicatievaardigheden."

Bijgevoegd: perstekst uit "made in Kempen" en "de website van Cera"


Prijzen voor houtbewerking

Donderdag 8 september 2016 kregen Sander Kerstens en Robbe Van Mol een geschenk voor hun werk in het 6de jaar houtbewerking. De Koninklijke Vereniging van Aannemers-Schrijnwerkers van de Provincie Antwerpen (VASPA) wil op deze wijze het belang van goede houtbewerkers en een goede opleiding ervoor in de verf zetten. Sander liep in de kijker met zijn schommelbank en Robbe met een prachtige trap. Zijzelf en wij zijn er fier op !


Wiskundetoernooi

Op 23 september 2016 namen 15 leerlingen van campus SCH deel aan het internationaal wiskundetoernooi dat plaats vond aan de KULeuven.  De 40 deelnemende groepen bestonden, naast onze TSO-leerlingen, uit derdegraads ASO met 8 uur wiskunde. Hier een kort verslag.


Nieuw vanaf 1 september 2016: 7de specialisatiejaar Pijpfitten-lassen-monteren

Afbeeldingsresultaat voor nieuw
 

Voor meer info verwijzen we naar het studieprofiel (klik hier)


Technovips 2016

22 mei werd de Technovips 2016 finale in Thomas More in Geel gehouden.

Onze kandidaten Naïn Jonckers van 6EE en Stef Goor van 6IW hebben zich van hun beste kant getoond en kunnen terugblikken op een mooie samenwerking bij het bouwen van hun drone.

Al zat de hoofdprijs voor creativiteit en samenwerking er niet in bij de jury, toch zijn we trots op hen.Ze hebben er iets geweldigs van gemaakt.

We bedanken iedereen die een steentje heeft meegedragen om deze GIP realisatie mogelijk te maken.


                

We kunnen weer spreken van een succes !!

eer informatie, foto's, ... kan je vinden op deze website onder projectwerking/robotkamp


Senegalproject 2015-2016 (meer info: bij projecten)

De groep leerlingen en leerkrachten zijn van 7 februari tot 17 februari op inleefreis naar senegal geweest.
Het was voor iedereen een prachtige ervaring.


Wiskundeolympiade

De Vlaamse Wiskunde Olympiade (VWO) is een wiskundewedstrijd voor scholieren die jaarlijks in Vlaanderen wordt georganiseerd. De wedstrijd tracht de wiskundebeleving bij jongeren te stimuleren. De organisatie gebeurt door VWO vzw, waarvan de meeste leden professoren zijn aan de wiskundige vakgroepen van de Vlaamse universiteiten die de VWO actief steunen.

Op woensdag 13 januari nemen alle leerlingen van de 2de en 3de graad van de richtingen Biotechnisch wetenschappen en industriële wetenschappen deel aan deze wiskundeolympiade. Enkele leerlingen van de richtingen elektriciteit-elektronica en elektromechanica sluiten hierbij aan.


Verkeerseducatie

Tijdens de 2de lesweek van januari zijn er voor de leerlingen van de 3de graad getuigenissen en uiteenzettingen in het kader van verkeerseducatie. Staan op het programma:

 • getuigenis over het verlies van een kleinkind in een verkeersongeval (artikel in HLN)
 • getuigenis van een verkeersslachtoffer (oud-leerling) met een niet-aangeboren hersenletsel
 • uiteenzetting over verkeersveiligheid
 • uiteenzetting over de hedendaagse visie op mobiliteit

Meer info en foto's kan je vinden in de rubriek "projecten / 3de graad / verkeerseducatie"


Drugpreventieproject 3de jaren

In samenwerking met de stad Herentals en Drughulp Kempen organiseren we een project rond drugpreventie. Dit loopt gelijk voor alle leerlingen van het 3de jaar van alle campussen van kOsh. Het programma en dergelijke kan je terugvinden onder de rubriek "projecten / 2de graad / drugpreventieproject".


 Bezoek ecohuis 4BSO

Op donderdag 19 november bezoeken de leerlingen van 4BSO het ecohuis.

De leerlingen gaan zelfstandig op zoek naar oplossingen voor een milieuvriendelijke stad.
Er worden o.a. filmpjes gemaakt waarin ze mogelijke oplossingen aanreiken. De oplossingen van de verschillende groepen en scholen worden geëvalueerd en als blijkt dat onze school de beste oplossing heeft aangeboden mogen ze op audiëntie bij Bart De Wever. Duimen maar.

Meer info en foto's kan je vinden in de rubriek "projecten / 2de graad / ecohuis 4BSO"


Klasdag 3BSO

Op maandag 5 en dinsdag  6 oktober organiseren we een 2daagse voor 3BSO. Het schooljaar start zo op een leuke manier. Door verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan vertrouwen tussen de leerlingen, de groep en de leerkrachten.

De thema’s die behandeld worden zijn o.a. klassfeer, vertrouwen, respect, kennismaking, vriendschap, aanvaarding, anders zijn,… Er is ook ruimte voor klasafspraken, sport, teamgeest en gezonde voeding.

Meer info kan je vinden in de rubriek "projecten / 2de graad / klasdag 3BSO"


Tussen 16 en 24 jaar? Maak een video over je passie voor technologie of techniek, doe mee met Because I'm Techie en maak kans op tal van prijzen!

Uitslag Tombola SCH

Uitslag Tombola