Menu van de dag: kroketten, pasta en een businessplan!

Menu van de dag: kroketten, pasta en een businessplan!

Ook dit jaar hadden we dank zij ‘Ondernemer voor klas’ georganiseerd door Vlajo weer een topondernemer in onze klas. Tom Kelderman van Altoni Kelderman deelde zijn ondernemerservaring met de 7e jaren van kOsh Bovenrij. Altoni Kelderman startte oorspronkelijk met kroketten en puree in het tuinhuis, groeide uit tot een  heelt bedrijf en sinds 1993 verruimden ze hun assortiment met pasta’s. Tom Kelderman hamerde op het belang van het maken een goed doordacht businessplan, best één voor een geslaagd scenario, één om eventueel bij te sturen en één voor als er een onderdeel toch niet zou lukken. Hij vond het belangrijk om ons niet alleen enthousiast te maken voor ondernemen, maar gaf ook voorbeelden uit eigen ervaring bij de vele valkuilen. Daarna ging hij de uitdaging aan om te luisteren naar de ondernemersideeën van 7 LOG-7 BS-7 RMVM en besprak samen met ons ‘voor en tegen’. Een topper vol tips!