studieaanbod 1B

studieaanbod 1B

De kOsh vernieuwing in 1B

1. Alle leerlingen van 1B hebben dezelfde basisvorming van 27 uur.

Dit basispakket ziet er zo uit:

 

 

2.Naast dit basispakket zal elke leerling ook 1 LE-V-EL-uur (Leren Van Elkaar) krijgen. Tijdens dit uur wordt er bijkomend ingezet op Leren leren, remediëring en verdieping Frans, Nederlands en wiskunde, ICT, begrijpend lezen en LOF (Leren Omgaan met Faalangst).
3. Het 4-uurspakket in 1B wordt opgevuld met ‘Ontdek je talent’. Daarbij kan je van de verschillende technieken ‘proeven’ binnen de interessegebieden
  • Economie & IT
  • Kunst & Creatie
  • Maatschappij & Welzijn
  • STEM Technieken

 

Voor meer info en antwoorden op eventuele vragen verwijzen wij je ook graag naar de infoavond van 27 februari (om 19 u en om 20 u) en naar de opendeurdag van 5 mei (van 10 tot 16 uur). Uiteraard kan je ook op elk gewenst moment via de directie van kOsh campus Ieperstraat een afspraak maken en langskomen in de school.

Voor de tweede jaren verandert er in het schooljaar 2019-2020 nog niets. Daar start de vernieuwing maar pas op 1 september 2020 (schooljaar 2020-2021).

Lessentabellen

Praktische Info

Inschrijven?

Pas je helemaal binnen dit studieprofiel en zie je het zitten om op kOsh je talenten te ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor het komende schooljaar. Hoe je dit doet, ontdek je op de inschrijvingspagina.

Lessenroosters, taken, speciale data? Die vind je op SmartSchool

Wil je weten wat er leeft op je campus? Ontdek het op Facebook

Curriculum is empty