pop-up Local 37

pop-up Local 37

Op maandag 23 november 2020 lanceren onze leerlingen van het 7de jaar retailmanagement en visual merchandising van kOsh campus Collegestraat, hun gloednieuwe webshop Local37. Deze originele naam verwijst naar de 100% lokale producten en de ligging van de fysieke winkel op nummer 37 in de Collegestraat in Herentals.

Neem alvast een kijkje op hun webshop met leuke en originele eindejaarsgeschenken. Dit jaar werken ze samen met lokale projecten zoals Den Brand vzw, maar ook met mensen die thuis mooie en unieke spulletjes maken. In verschillende afdelingen van kOsh werken leerlingen aan hun ondernemend project. Ook het resultaat van hun projecten is te koop in Local37. Verwacht je aan een kleine winkel met gezellige Shop in Shops. Achter elk artikel schuilt een fantastisch verhaal!

Het is volledig hub eigen concept: huisstijl uitwerken, logo creëren, etalages inrichten, geschenkmanden maken, contacten leggen met leveranciers, kassa- en voorraadsysteem opstarten, de boekhouding, de promotie, website bouwen ….. Ieder van hen heeft een eigen functie binnen de onderneming.

Vanaf 8 december 2020 kan je ook fysiek een bezoekje brengen aan de winkel!

Van dinsdag tem vrijdag telkens van 10 – 17u! Kom zeker langs of bestel online en kom je pakje ophalen.