kOsh TO RUN

kOsh TO RUN

Deze keer niet op 11, maar wel op 10 november zal voor de 37ste keer het startschot/-fluitje weerklinken van dé Halve Marathon!

Zowel ouders, leerlingen, broers en zussen, personeel en sympathisanten van kOsh worden uitgenodigd om deel te nemen aan de 5km, 10 km of halve marathon op zaterdag 10 november.

Het doel van deze kOsh-to-run is om zoveel mogelijk “kOshers” aan te zetten tot het joggen, niet competitief, maar louter recreatief.

Inschrijven doen we dit jaar digitaal. U gaat via Smartschool een inschrijflink doorgestuurd krijgen waar u uzelf kan inschrijven. Niet Smartschoolgebruikers zullen deze link kunnen vinden via kOsh.be of via de de kosh-Facebookpagina. Mogen we vragen om zeker in te schrijven? Zo vermijden we lange wachttijden de dag zelf.

Op 10 november moeten ALLE deelnemers nog wel een borstnummer komen afhalen in de Boskantien (Wijngaard 26, Herentals). Dit kan van 12.30 uur tot 13.30 uur, inschrijven ter plaatse is ook nog mogelijk.  Om 13.45 uur is er een korte briefing aan de Boskantien, vervolgens gaan we naar de Toeristentoren waar de massastart van de drie recreatieve loopwedstrijden om 14 uur voorzien is.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 2 euro voor de 5 km en 10 km, en 5 euro voor de halve marathon. Voor leerlingen en personeel van kOsh is de deelname echter gratis.

Wij voorzien water na de aankomst en voor de halve marathon is er bevoorrading (water en appelsienen) na 7 en 14 km.

Daarenboven krijgt iedere deelnemer bij het inleveren van zijn borstnummer nog een drankje in de Boskantien.

Stip 10 november aan in je agenda, en maak er samen met kOsh een sportieve dag van! Tot dan?